Skip to main content

La volta al món
des de Montserrat

Jocs Olímpics

Els Jocs Olímpics foren una sèrie de competicions esportives celebrades a la ciutat d’Olímpia entre els anys 776 aC i 393 dC. Es tractava d’un esdeveniment festiu, on a més de celebrar-se una sèrie de proves esportives entre atletes vinguts de les diferents polis (ciutats) de l’Antiga Grècia, es retien diferents homenatges a les deïtats més importants de l’època.

Els guanyadors dels jocs rebien com a premi una corona feta amb branques d’olivera. Més tard, la corona d’olivera es va substituir per una de llorer. Aquesta corona de llorer es va mantenir fins al 1960, que va ser quan s’introduïren les medalles.

No et perdes aquest vídeo amb més informació sobre els Jocs Olímpics!

Hui, en homenatge a aquests atletes grecs que participaven en els Jocs Olímpics, farem alguna activitat esportiva! Podem eixir a fer un passeig, córrer, nadar, muntar en bicicleta, patinar, botar a la corda…

Recorda evitar les hores de més calor quan faces activitat física intensa i tindre cura la hidratació abans, durant i després de l’exercici físic.

Coneixeu la piràmide de l’activitat física? Dur un estil de vida actiu és la base per a mantindre’s en forma. Fer esport té molts beneficis per a la nostra salut!

Fins demà viatgeres i viatgers!!!!