Skip to main content

La volta al món
des de Montserrat

Collage canadenc

La bandera canadenca té dos rectangles rojos d’igual grandària i un quadrat blanc en el centre. Sobre el quadrat blanc es troba la representació d’una fulla d’auró roig.

La fulla d’auró i l’auró tenen molt de significat per a la població aborigen canadenca, ja que ells van descobrir les propietats alimentàries d’aquest arbre. Aquesta fulla va ser després adoptada com a símbol nacional i integrada a la bandera del Canadà. 

Hui farem un collage amb el dibuix de la bandera canadenca. El collage és una tècnica artística que consisteix a pegar diversos materials (paper de colors, paper periòdic, cartolina, tela, etc.) sobre una superfície per a crear una composició.

QUÈ NECESSITES?

  • Full per a descarregar imprés.
  • Tisores. 
  • Pegament.
  • Material per a decorar: Paper, revistes, pintures, retoladors, ceres, llapis de colors, gomets, pasta alimentària, llana…

QUÈ HAS DE FER? 

Descarrega el full amb el model per a la base del collage. Posa pegament al fons i ves enganxant els materials, respectant els colors de la bandera. No hi ha una seqüència correcta per a pegar els diferents materials, fes-ho com més t’agrade. 

I recorda que, si tens dubtes o no saps fer alguna cosa, pots demanar ajuda a una persona adulta. 

Fins demà!!!