Skip to main content

La volta al món
des de Montserrat

Tigres de bengala

Els tigres són els membres més grans de la família dels felins i són famosos per la seua potència i força.

Els tigres de Bengala, també anomenats tigres de bengala real o tigres indis, viuen a l’Índia. En 1972, el tigre de bengala va ser declarat l’Animal Nacional de l’Índia.

Són l’espècie de tigre més nombrosa i suposen prop de la meitat de la població de tigres salvatges.

Viuen en solitari i marquen amb la seua olor grans territoris per a mantenir allunyats als rivals. Són poderosos caçadors nocturns, capaços de recórrer molts quilòmetres per a trobar búfals, cérvols, senglars o altres grans mamífers. Els tigres fan ús del seu característic pelatge per a camuflar-se (no hi ha dos tigres amb les mateixes ratlles). Esperen pacientment i s’acosten a les seues víctimes amb gran sigil, prou per a atacar-les amb un salt ràpid i letal. Un tigre famolenc pot menjar fins a 25 quilograms en una nit, encara que normalment no són tan voraces. Malgrat la seua temible reputació, la majoria dels tigres eviten als humans.

Posa un tigre de bengala a la teua casa utilitzant un telèfon mòbil! Fes ús de la tecnologia de realitat augmentada per veure un tigre de bengala ben a prop! Consulta aquest enllaç on s’explica com es fa!

https://www.xatakamovil.com/tutoriales/como-ver-animales-3d-google-iphone-android-leones-tiburones-tigres-a-traves-camara

Fins demà aventureres i aventurers!